Medieval Winschoten 2018

Vrijwilligers

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger ons team tijdens Middeleeuws Winschoten 2017 te versterken, meld je dan aan!
Voor een aantal afdelingen zijn wij nog op zoek naar een aantal gezellige en vooral gemotiveerde mensen met de leeftijd vanaf 18 jaar.

Ben je een echte doorpakker, lijkt het je je helemaal geweldig om Middeleeuws Winschoten ook eens achter de schermen eens mee te maken en beschik je over een enorme portie inzet, dan is dit wellicht iets voor jou.

Qua werkzaamheden ben je bij voorkeur multi-inzetbaar.
Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij de diverse drink- en eetgelegenheden. Assistentie bij de entree, assisteren met onderhoud en schoonhoud van de toiletten, assisteren van de bands etc.

Uiteraard doet de organisatie ook iets voor jullie!
Zo mag je uiteraard kosteloos het terrein op, indien je overnacht kun je voor noppes je tentje OP het evenemententerrein plaatsen. Elke avond zorgen wij voor een goede maaltijd (hiervoor zoeken we dan ook weer een vrijwillige kok 🙂 ) en voor het ontbijt geldt hetzelfde. Ook krijg je iedere dag een aantal consumptiemunten en is water gratis. Ook is er in overleg een hoop mogelijk.

Uiteraard hebben we ook een aantal eisen, laten we ze verwachtingen noemen.
Op het moment daad je daadwerkelijk als vrijwilliger werkt, verwachten we natuurlijk dat je je gedraagt.
Niemand drinkt voor of tijdens werktijd. Ook vrijwilligers niet. Na het werk is dit uiteraard geen probleem! Wij lusten zelf ook graag een glas maide of een biertje. Uiteraard zijn we de volgende dag weer voor 100% aanwezig.
Ook gelden voor iedereen, elk personeelslid en elke bezoeker dat je je gedraagt. Iedereen respecteert elkaar en dit straal je ook uit!

Hoe verder?
Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan. Iemand van ons team neemt dan contact met je op!

Horeca en food uitsluitend in overleg!