Vrijwilligers

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger ons team tijdens Middeleeuws Winschoten te versterken, meld je dan aan!
Voor een aantal afdelingen zijn wij nog op zoek naar een aantal gezellige en vooral gemotiveerde mensen met de leeftijd vanaf 18 jaar.

Ben je een echte doorzetter en lijkt het je je helemaal geweldig om Middeleeuws Winschoten ook  achter de schermen eens mee te maken en beschik je over een enorme portie inzet, dan is dit wellicht iets voor jou.

Qua werkzaamheden ben je bij voorkeur multi-inzetbaar.
Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij de diverse drink- en eetgelegenheden. Assistentie bij de entree, assisteren met onderhoud en schoonhouden van de toiletten, assisteren van de bands, verkoop van merchandise en horeca(food), het schoonmaken en houden van festivalterrein en nog veel meer!

Uiteraard doet de organisatie ook iets voor jullie!
Zo mag je kosteloos het terrein op, indien je overnacht kun je voor noppes je tentje OP het evenemententerrein plaatsen. Elke avond zorgen wij voor een goede maaltijd (hiervoor zoeken we dan ook weer een vrijwillige kok 🙂 ) en voor het ontbijt geldt hetzelfde. Op het vrijwilligers terrein vind je voldoende fris en water. Ook is er in overleg een hoop mogelijk.

Uiteraard hebben we ook een aantal eisen, laten we ze verwachtingen noemen.
Op het moment dat je daadwerkelijk als vrijwilliger werkt, verwachten we natuurlijk dat je je gedraagt.
Niemand nuttigt alcohol voor of tijdens werktijd, ook vrijwilligers niet en andere verdovende middelen zijn natuurlijk helemaal uit den boze! Na het werk is een biertje uiteraard geen probleem. Uiteraard zijn we de volgende dag weer voor 100% aanwezig.
Ook gelden voor iedereen, elk personeelslid en elke bezoeker dat je je gedraagt. Iedereen respecteert elkaar en dit straal je ook uit!

Hoe verder?
Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

We proberen uiteraard rekening te houden met jouw keuzes, echter is dit niet te garanderen.