Sunfire Vrijdag 19 en Zaterdag 20 aug
De muziek van Sunfire voelt als de Sonora woestijn, ongerept, heet, woest en onvoorspelbaar.
Hun Western Folk is een blend van Folk, Roots Rock, Americana en Bluegrass gegoten in een onmiskenbaar eigen geluid. Verwacht een verrassend lekkere rock sound, rauwe randjes, en onweerstaanbare ritmes en melodieën tijdens hun optredens. Mede hierdoor groeide Sunfire uit tot een geliefde en unieke live act. In de vele omzwervingen deed de band al verschillende bekende poppodia aan, en speelden ze op vele festivals in Europa.
Een Sunfire show staat garantie voor een energieke ervaring met veel muzikaal geweld, waarbij ook een incidentele wals niet geschuwd wordt. Bij een optreden van Sunfire waan je je in een oude western, dus trek je hoed uit de mottenballen en grijp je lasso! En met een beetje fantasie kun je de cowhands van Sunfire al van verre aan horen galopperen.
De line-up van deze Haagse vogelvrije bende wordt gevormd door lead zanger Satria Karsono op banjo en gitaar, violiste Sophie Zaaijer, Berend de Vries op elektrisch gitaar, drummer Jeroen van Leeuwen en Michel Beeckman op de bas.