Hier kunnen niet alleen de kinderen maar ook volwassen mensen mee op zoek naar wezentjes die zich verborgen houden in de natuur.

Het zit namelijk zo, in het Stadspark van Winschoten bevind zich een onzichtbare wereld. Een magische wereld van natuurwezentjes, fairies, en andere bovennatuurlijke waarnemingen.
Deze voor “de normale mens” niet met het blote oog waarneembare wereld kan alleen gezien worden door hen die “het elfenzicht” in zich dragen.

Het elfenzicht bezitten alleen diegenen die geloven en door gebruik te maken van verschillende instrumenten zoals speciaal daarvoor ontworpen Seeing Devices waaronder de magische Hagstone, een steen met een natuurlijk gevormd gat die krachten bezit waar je doorheen kunt kijken en de magische wereld kunt bewonderen, en als je goed kijkt een glimps van een elfje op kan vangen.

Alle wezentjes worden zorgvuldig gevangen en bestudeerd in mijn laboratorium “The Creature Cabinet of Curiosities”.
Ik controleer ze op echtheid door verschillende testen uit te voeren, uiterst voorzichtig, deze wezentjes zijn erg fragiel. Ik documenteer ze en laat ze dan weer vrij. De wezentjes die om bepaalde redenen niet meer te redden zijn, of uit eigen beweging willen blijven, bewaar ik in mijn Cabinet
ter informatie en als bewijsstukken voor de ongelovigen onder ons.